Útburkolati jeleket festenek

Sávlezárásra kell számítani a Budaörsi út kivezető szakaszán

Lezárnak irányonként egy-egy sávot a Budaörsi úton az új közúti csomópont építési területének környékén szerdán, csütörtökön és pénteken 10 és 14 óra között, mert újrafestik az ideiglenes forgalmi rend útburkolati jeleit.

2015.02.17 19:37MTI

Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében hangsúlyozták, hogy a sávkorlátozás mellett irányonként két sáv járható marad.

Szerdán a városközpont felé vezető irányban, csütörtökön délig a centrum felé, majd várhatóan déltől 14 óráig, valamint pénteken a kifelé vezető irányban újítják fel a felfestéseket.

Jelezték, hogy az útburkolati jelek újrafestését a téli időjárási körülmények miatt nem tudják éjszaka, csak napközben elvégezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.