Építkezés

Időszakos sávlezárások lesznek a Rákóczi hídnál

Építkezés miatt szerdán és csütörtökön 10 és 15 óra között lezárnak egy-egy sávot a Rákóczi híd Dombóvári úti felhajtójánál és Soroksári úti lehajtójánál.

2015.01.27 20:14MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint az 1-es villamos vágányain kialakított üzemi átjárók építése miatt a híd Pest felé vezető oldalán a fel-, illetve lehajtónál lezárják a villamosvágány felőli forgalmi sávot, ezért csak egy-egy sáv lesz járható. Mindkét munkaterület mellett egy rövid szakaszon óránkénti 30 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Dombóvári úti felhajtónál mind a Szerémi út irányából, mind a Dombóvári út irányából is csak egy hídra vezető sáv lesz járható. A két irányt terelőkúpokkal választják majd el, ezért a közleményben arra kérték az autósokat, hogy figyelmesen vezessenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.