Vácrátót, biztosító

Egy órát késnek a váci vonatok

A meghibásodott szerelvényt egy másikkal tolják be Őrbottyánra, az utasokat a következő személyvonat tudja elszállítani.

2015.01.07 07:24MTI

Jelentős, 50-60 perces késésekre kell számítani a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, miután Vácrátóton meghibásodott egy biztosítóberendezés, Váchartyánnál pedig egy Budapestre közlekedő személyvonat vezérlése romlott el - tájékoztatott a Mávinform szerdán.

A meghibásodott szerelvényt egy másikkal tolják be Őrbottyánra, az utasokat a következő személyvonat tudja elszállítani.

Az arra közlekedő vonatok utasai 50-60 perc késésre számítsanak a reggeli és a délelőtti órákban. A menetrend szerinti közlekedés a déli órákra állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.