Közúti baleset

Baleset miatt torlódás az M0-son Diósdnál az M5-ös felé

Egy kamion személyautónak ütközött az M0-s autóúton Diósd térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldal 9-es kilométerszelvényénél.

2014.12.20 19:42MTI

Baleset miatt torlódás alakult ki az M0-s autóúton Diósdnál, az M5-ös felé vezető oldalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombaton.

Egy kamion személyautónak ütközött az M0-s autóúton Diósd térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldal 9-es kilométerszelvényénél - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A balesetben nem sérült meg senki. A helyszínelési és mentési munkálatok idejére két forgalmi sávot zárva tartanak, ezért torlódásra lehet számítani az M0-s érintett szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.