Közúti baleset

Hármas karambol miatt lezárták az utat Devecser és Kolontár közt

Két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze szombat délelőtt Devecser és Kolontár között, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat.

2014.12.13 09:49MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Dömölki Zsolt elmondta, a 7339-es út 3-as és 4-es kilométere között még tisztázatlan okokból karambolozott a három jármű fél kilenckor. Az egyik gépkocsi az árokba borult. A szóvivő hozzátette: a műszaki mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik, kerülni Pusztamiske felé lehet.

A balesetben egy ember súlyosan megsérült, őt a mentők az ajkai kórházba vitték - tájékoztatott Csermák József, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.