M1

Kamion-személyautó-kamion: hármas karambol Bábolnánál

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a bábolnai csomópontnál egy kamion személyautóval ütközött, majd átszakította a szalagkorlátot és a Győr felé vezető oldalon is összeütközött egy kamionnal.

2014.12.08 10:12MTI
Fotó: police.hu

A megyei katasztrófavédelem szóvivője, Stolczenberger Klára elmondta, hogy az egyik teherautó felborult és rakománya az úttestre szóródott, emiatt ott torlódásra kell számítani.

A Győr felé tartókat a rendőrök Komáromnál az 1. számú főútra terelik, a Budapest felé közlekedőknek Bábolnánál kell elhagyniuk a sztrádát. Ők szintén az 1. számú főúton közlekedve haladhatnak a főváros irányába - írja a police.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.