Ónos eső

Szinte minden út járható a XII. kerületben

A Konkoly-Thege út egy szakaszának kivételével minden utat járhatóvá tettek szerda késő délutánra a tűzoltók a főváros XII. kerületében.

2014.12.03 18:44MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője elmondta: a Konkoly-Thege Miklós útnak a Magas út és Eötvös út közötti szakasza kivételével minden utat járhatóvá tettek a fővárosi hivatásos tűzoltók és az önkéntes tűzoltók Budapest XII. kerületében.

Hozzátette: miközben a tűzoltók tovább végzik a mentési munkálatokat a Konkoly-Thege úton, az áramszolgáltató szakemberei szerda éjszaka is dolgozni fognak a kerület teljes áramszolgáltatásának helyreállításán. Az éjszakai munkákhoz az FKI is segítséget nyújt: a tűzoltók mobil világító berendezésekkel segítik a szakemberek munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.