Ónos eső

Csökken a lezárt utak száma

Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében újra járható a Répáshuta és Felsőtárkány közötti mellékút, Pest megyében a Dunakeszi és Gödöllő, a Nagytarcsa és Isaszeg, a Gödöllő és Valkó közötti út, illetve a pilisszántói bekötőút.

2014.12.03 16:07MTI

A reggeli órákhoz képest folyamatosan csökken az ónos eső miatt lezárt útszakaszok száma - közölte szerda délután a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében újra járható a Répáshuta és Felsőtárkány közötti mellékút, Pest megyében a Dunakeszi és Gödöllő, a Nagytarcsa és Isaszeg, a Gödöllő és Valkó közötti út, illetve a pilisszántói bekötőút.

A katasztrófavédelemmel együtt jelenleg is dolgoznak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Ómassa és Mályinka, valamint a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló közötti úton, Heves megyében a 24-es főúton Mátraháza és Parádsasvár között, továbbá Galyatető és Mátraháza között, illetve a gyöngyösoroszi bekötőúton.

Hasonló munkák zajlanak Pest megyében a Pilisszentkereszt-Pilisszentlélek útvonalon, valamint a dobogókői és lajosforrási bekötőúton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.