Korlátozás

Nem közlekedhetnek teherautók az Orosháza-Szentes összekötő úton

A korlátozást a jelentős mértékű átmenő teherforgalom miatt vezették be, és a célforgalomra nem vonatkozik.

2014.12.03 18:13MTI

Megtiltotta a 7,5 tonna össztömegnél nagyobb teherforgalom közlekedését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Orosháza-Szentes összekötő úton, illetve több csatlakozó közúton - közölte a társaság szerdán MTI-vel.

A korlátozást a jelentős mértékű átmenő teherforgalom miatt vezették be, és a célforgalomra nem vonatkozik. A korlátozás december 5-től érvényes még a Derekegyház-Nagymágocs-Székkutas összekötő út 45-ös főúttól Nagymágocson a Székkutasi útelágazásig tartó szakaszán, továbbá a Szentetornya-Nagymágocs összekötő út Árpádhalmi útelágazástól Nagymágocson a Szentesi utcáig tartó szakaszán, az Árpádtelepi bekötőúton, valamint a nagymágocsi bekötőúton.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2014 őszén, az Orosháza-Szentes összekötő úton végzett felülvizsgálat után, a nagymágocsi és a derekegyházi önkormányzatokkal, valamint a szentesi rendőrkapitánysággal egyeztetve döntött a korlátozás bevezetéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.