Ónos eső

Reggelig is eltarthat a korlátozás az M0-áson

Az M0-s autóúton Maglód térségében mindkét irányban nagy a dugó a péceli és a maglódi csomópont között korábban elrendelt teljes zárás miatt, a korlátozás reggelig is eltarthat.

2014.12.02 19:42MTI

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője elmondta, hogy az autóút keleti szektorának érintett térségében este 7 órakor mindkét irányban 5-6 kilométeres volt a kocsisor, és a környékbeli utakon is nehézkes az előrejutás.

Az útzár várhatóan szerda reggelig lesz érvényben, ezért a további torlódások csökkentése érdekében a rendőrség megkezdte az M3-as autópályán a Budapest felé tartó kamionok kiterelését a 106-os kilométernél a Rekettyés pihenőbe.

Az M0-s autóúton közlekedő nehézgépjárműveket is az út menti pihenőkbe irányítják - tette hozzá az osztályvezető. Az M0-st a 48-as és 52-es kilométerszelvények között kedd délután azért kellett lezárni, mert a magasfeszültségű vezeték leszakadásától tartanak a szakemberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.