Ónos eső

Megindult a forgalom az M0-son

Az M0-st a 48-as és 52-es kilométer között délután azért kellett lezárni, mert a magasfeszültségű vezeték leszakadásától tartottak a szakemberek.

2014.12.02 22:42MTI

Mindkét irányban megindult a forgalom az M0-s autóúton, feloldották a teljes lezárást a péceli és a maglódi csomópontok között - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint az autóút mindkét oldalán jelenleg is több kilométeren araszolnak a járművek, így egy ideig még érdemes az autósoknak más útvonalat választani.

Az M0-st a 48-as és 52-es kilométer között délután azért kellett lezárni, mert a magasfeszültségű vezeték leszakadásától tartottak a szakemberek.

Pécsi Norbert Sándor korábbi közlése szerint az autóút keleti szektorának érintett térségében este 7 órakor mindkét irányban öt-hat kilométeres volt a kocsisor, és a környékbeli utakon is nehézkes volt az előrejutás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.