Elromlott a biztosítóberendezés

Késések a Budapest-Záhony vonalon

A Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon szombaton 3 óra 35 perckor Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás állomások között mind a két vágányon elromlott a biztosítóberendezés.

2014.11.29 08:31MTI

Késnek a vonatok a Budapest-Záhony vonalon a biztosítóberendezés meghibásodása miatt - közölte a Mávinform szombaton reggel az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon szombaton 3 óra 35 perckor Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás állomások között mind a két vágányon elromlott a biztosítóberendezés.

A szerelvények a biztonsági előírások betartásával, csökkentett sebességgel közlekednek, ezért 30-40 percet késnek a reggeli órákban.

A MÁV Zrt. szakemberei megkezdték a helyreállítást, a hiba kijavítása 7 óra körül várható, a menetrend szerinti közlekedés a déli órákra állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.