Kizsebelt egy vonatra váró utast

Percek alatt elfogták a tolvajt

Negyedórán belül, még a helyszín közelében elfogták a rendőrök azt a nőt, aki kizsebelt egy vonatra váró utast a győri pályaudvaron.

2014.11.27 09:05Havariapress

A későbbi sértett, egy fiatal lány csütörtökön hajnalban, háromnegyed öt körül érkezett a győri vasútállomásra, ahol leült egy padra, maga mellé téve értékeit, majd amíg a vonatára várt, fáradtsága miatt elaludt.

Pár perc múlva felriadt, de akkor már nem találta pénztárcáját, ezért azonnal riasztotta a rendőröket. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a fiatalt egy a környékbeli nő lopta meg, és a közeli aluljáróban fel is tartóztatták a 48 éves asszonyt, akinek csomagjaiból a lánytól ellopott értéktárgyak is előkerültek.

A járőrök ezt követően előállították a gyanúsítottat a városi kapitányságra, ahol lopás vétsége miatt indítottak büntetőeljárást vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.