Két keréken

Álombiciklit épített a Ferrari-tervező cég - fotók!

A Pininfarina Fuoriserie alapmodellje 6000, legdrágább változata pedig 9000 euróba kerül.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.11.01 14:00ma.hu

A Pininfarina olasz formatervező cég leginkább legendás Ferrari-karosszériáiról ismert világszerte. Annak ellenére is, hogy a vállalat designerei a konyhai berendezésektől a lakás kiegészítőkön át a száraztésztáig számtalan termék formatervét álmodták meg az elmúlt évtizedekben.

Legutóbb például nem egy négykerekűvel, hanem egy kétkerekűvel hívták fel magukra a figyelmet – persze, más termékeikhez hasonlóan a Pininfarina Fuoriserie kerékpár is igazi luxusdarab. A bicikli alumínium vázának nagy részét finom diófaberakás borítja, a kormány markolata pedig valódi bőrből készült.

A meglehetősen retro-futurisztikus kiállítású bringa egyetlen kevésbé vonzó tulajdonsága az ára. Az alapmodell 6000 euróba kerül, a legjobb felszereltségű, elektromotorral kínált változatért viszont már nem kevesebb, mint 9000 eurót kell fizetni.

KATT a képekért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.