Budapesti közlekedés

Balesetek sora a fővárosban, vezessenek óvatosan!

Több személyi sérüléssel járó baleset történt a fővárosban ma reggel, két alkalommal is gyermekeket gázoltak el.

2014.10.22 08:46ma.hu

A Budapest X., Kada utcában 2014. október 22-én 7 óra 30 perc körüli időben eddig ismeretlen okból egy személygépkocsi elütött egy gyalogos gyermeket, aki megsérült. Útlezárásra nem kell számítaniuk a közlekedőknek.

A Budapest IX., Mester utcában is gyalogos gyermeket gázolt egy személygépkocsi 2014. október 22-én 7 óra 20 perc körüli időben eddig ismeretlen körülmények között, a jelenlegi adatok szerint a gyermek megsérült.

A jelenlegi adatok szerint az a gyalogos is megsérült, akit Budapest XI., Karinthy Frigyes utca és Lágymányosi utca sarkán ütött el egy személygépkocsi 2014. október 22-én 7 óra 42 perc körüli időben.

A Budapest III., Szentendrei úton, a fővárosba vezető oldalon, a Mozaik utcai felüljárónál személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött 2014. október 22-én 7 óra 35 perc körüli időben, a motoros megsérült. Egy sávot lezártak a rendőrök a helyszínelés idejére.

Budapesten, Csepelen az Ady Endre út és Vasas út kereszteződésében, egy gyalogosan közlekedő nőt ütött el egy személygépkocsi 2014. október 22-én 7 óra 31 perc körüli időben, a gyalogos sérült. Kérjük, hogy a megváltozott út-, és látási viszonyoknak megfelelően, körültekintően közlekedjenek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.