Autóverseny miatt

Számos utat lezárnak Nógrád megyében, még se lépjen az úttestre körültekintés nélkül!

Több szakaszon lesz útlezárás vasárnap Salgótarjánban és környékén raliverseny miatt.

2014.10.17 16:02MTI

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Dankóné Nagy Éva elmondta: az autóverseny idején, vasárnap reggel fél héttől este fél hétig teljes útlezárás lesz Salgótarjánban a Forgách Antal út és a Kazári út kereszteződésétől egészen Kazár, a Dózsa György út és a Hunyadi János út kereszteződéséig, valamint a kazári Hunyadi úttól a Vizslás-újlaki elágazóig.

A teljes útlezárás ideje alatt csak a menetrend szerint közlekedő buszokat és a megkülönböztető jelzéseket használó gépjárműveket engedik át.

A szóvivő hozzátette: a gépjárművezetők Mátraszele vagy Kisterenye irányába tudnak kerülni, ahol a forgalom mindkét irányban akadálymentesen haladhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.