Programajánló

Eggyel több ok a közös hétvégi kirándulásokra

A gyönyörű fényekben pompázó vénasszonyok nyara kiváló alkalom arra, hogy kiélvezzük az idei nap utolsó sugarait és útra keljünk hétvégén a családdal, barátokkal, felfedezve hazánk legizgalmasabb autós útvonalait.

2014.09.28 03:30ma.hu
Fotó: Well

Ha szeret autózni, bizonyára önnek is van már kedvenc autós útvonala, ami valamiért különleges, ami megnyugtatja és ellazítja, vagy ami kihívásokkal teli és felpörgeti, vagy amit egyszerűen csak a lenyűgöző tájnak köszönhetően szeret újra meg újra felkeresni.

Amennyiben önnek még nincs, itt az alkalom, hogy megkeresse! Lehet panorámás és dimbes- dombos, vagy eldugott és kacskaringós, alföldi vagy erdei, megkötések nincsenek.

Ha pedig rálelt, ne habozzon, ossza meg: egyszerűen fotózza le vagy készítsen videófelvételt, és egy rövid leírás társaságában nevezze a Shell V-Power Nitro+ október 15-ig tartó versenyébe.

Mutassuk meg egymásnak és a verseny legjobbjaiból készülő nemzetközi összeállításnak köszönhetően az egész világnak: milyen gyönyörű és izgalmas Magyarország, mindannyiunk otthona!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.