Teljes útzár

Baleset miatt teljes útzár az 55-ös úton Baja és Csávoly között

Két ember megsérült, amikor egy személyautó tehergépkocsival ütközött csütörtök délután az 55-ös úton Baja és Csávoly között, az utat lezárták.

2014.09.04 19:25ma.hu
Forrás: Wikipedia

Az 55-ös főút 95.170 méterszelvényénél, Baja és Csávoly között, 2014. szeptember 4-én 16 óra 46 perckor közúti közlekedési baleset történt. Az úton egy kis tehergépkocsi közlekedett Baja felé, Csávoly irányába pedig egy személygépkocsi haladt. Eddig ismeretlen okból a személygépkocsi 67 éves szegedi vezetője áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a 66 éves siklósi férfi által vezetett járműnek. A személyautó az árokba sodródott, a teherautó keresztbe fordulva állt meg az úttesten. A balesetben mindkét személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Vége az útlezárásnak az 55-ös számú főúton!

A baleseti helyszínelést a rendőrök 19 órára befejezték, az útlezárást feloldották, zavartalanul haladhat a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.