Mentőhelikoptert hívtak

Súlyos baleset, teljes útzár Mihályfa és Sümeg között

Az első információk szerint két ember megsérült, amikor összeütközött két személyautó a Mihályfa és Sümeg közötti úton, ahová mentőhelikoptert is hívtak.

2014.09.03 08:59MTI

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke elmondta: a Mihályfa és Sümeg közötti 7328-as számú úton frontálisan ütközött össze a két autó.

A rendőrség közlése szerint a kisvásárhelyi elágazónál történt balesetben az egyik autót vezető 75 éves férfi súlyos, a másik járművet vezető 41 éves nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

A férfit mentőhelikopter szállította a zalaegerszegi kórházba, az asszonyt a mentők az ajkai kórházba vitték. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat, a forgalom tíz óra után indulhatott meg mindkét irányban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.