Hétfőig

Vonatpótló buszok, motorvonatok járnak a Citadella IC szlovén szakaszán

A 246-os számú IC csak Őrihodosig közlekedik, onnan Mariborig motorvonatok szállítják az utasokat.

2014.08.29 08:25MTI

Pályaépítési munkák miatt a Citadella InterCity szlovéniai szakaszán vonatpótló buszok, illetve motorvonat-szerelvények szállítják az utasokat péntektől hétfőig - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint pénteken a 246-os számú IC csak Őrihodosig közlekedik, onnan Mariborig motorvonatok szállítják az utasokat. Szombaton, vasárnap és hétfőn ugyanez a vonat szintén csak Őrihodosig jár, Muraszombatig motorvonattal, onnan Kidricevóig vonatpótló busszal, majd az út hátralévő részén Mariborig ismét motorvonattal kell utazni. Ugyanez a közlekedési rend érvényes szombaton, vasárnap és hétfőn a Mariborból Budapestre induló 247-es számú szerelvényre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.