Pályafelújítások kezdődnek

Egy teljes hónapig késéssel közlekedik egy horvát nemzetközi vonat

Horvátországi pályafelújítás miatt egy hónapig késésekkel közlekedik az AGRAM nemzetközi vonat.

2013.10.17 09:00MTI
Fotó: freedigitalphotos.com

A Mávinform csütörtök reggeli közleményében hozzátette, hogy az olasz vasúton csütörtök este 9-kor 24 órás sztrájk kezdődik.

A horvát vasút tájékoztatására hivatkozva azt írták, csütörtöktől egy hónapon át, november 15-ig pályarekonstrukciós munkákat végeznek a zágrábi főpályaudvar és Dugo Selo állomás között.

A vonatforgalom korlátozása érinti a Budapest Déli pályaudvarról 13 óra 25 perckor Zágrábba induló AGRAM nemzetközi vonatot, illetve a Zágrábból a Déli pályaudvarra 14 óra 34 perckor érkező AGRAM vonatot is. A vonatok közlekedésénél 20-40 perces késésre kell számítani.

A Mávinform közleményében emlékeztetett arra is, hogy az olasz vasúton csütörtök este 9 órától péntek este 9 óráig sztrájk lesz. Ez azt jelenti, hogy vonatlemondásokra, járatrövidülésekre, késésekre kell számítani az olasz vasúti hálózaton.

A Magyarországon váltott jegyeket és ebben az esetben az ülőhelyjegyeket is, valamint az egyéb helybiztosításokat kezelési költség nélkül visszaváltják - írta a vasúttársaság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.