Közlekedés, Budapesten

Ismét zárva lesz egy éjszakára a Sibrik Miklós úti felüljáró

A Kőbánya felől érkezőknek a Gyömrői út-Kőér utca-Üllői út, a Kispest felől érkezőknek pedig a Vak Bottyán utca-Kőér utca-Gyömrői út kerülőútvonalat ajánlja a BKK.

2014.08.05 11:47MTI

Ismét lezárják a főváros X. kerületében lévő Sibrik Miklós úti felüljárót felújítás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden.

A felüljárót csütörtök 22 órától péntek 4 óráig nem lehet használni, emiatt a BKK több járata (a 68-as, a 85-ös, a 98-as, a 151-es, és a 202E nappali, valamint a 909-es és a 968-as éjszakai busz) is módosított útvonalon közlekedik.

A Kőbánya felől érkezőknek a Gyömrői út-Kőér utca-Üllői út, a Kispest felől érkezőknek pedig a Vak Bottyán utca-Kőér utca-Gyömrői út kerülőútvonalat ajánlja a BKK.

Közölték továbbá: az áprilisban kezdődött újjáépítési munkák előkészítési fázisa a befejezéséhez közeledik. A felújítás során kicserélik az átkelő szerkezetét, új útpályát építenek, a gyalogos járdán pedig részben kerékpársávot, részben közös használatú gyalogos-kerékpáros útfelületet hoznak létre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.