Nekiment a nagynak

Traktor és személyautó ütközött Cegléd és Abony között

Súlyosan megsérült egy férfi, aki személyautójával bálázót húzó traktornak ütközött a 40-es főút Ceglédet Abonnyal összekötő szakaszán kedd reggel.

2014.07.15 09:09MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az út 25-26-os kilométerénél történt balesetben az autó árokba borult, a sofőr kiesett a járműből és súlyos sérüléseket szenvedett.

A ceglédi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, illetve az úttestre folyt üzemanyag felitatását, az érintett szakaszon forgalomkorlátozást rendeltek el - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.