Felújítás kezdődött

Lezárnak egy forgalmas hidat Rátót közelében

Hétfőtől július 11-ig teljes szélességében le lesz zárva a 8-as főúton Rátót közelében található híd, amely a Szombathely-Szentgotthárd vasútvonal felett vezet át, és amelynek a felújítása néhány héttel ezelőtt már megkezdődött.

2014.06.27 16:35MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője elmondta, a hídon eddig is érvényben voltak különböző mértékű korlátozások, de most a munkálatok miatt teljes útzárat vezetnek be, ezért a forgalmat másfél hétig Rátót község önkormányzati kezelésű útjaira terelik.

Hozzáfűzte: a híd szélesítését és átfogó rekonstrukcióját, valamint a teherbírás növelését eredményező felújítást a Colas-Hungária Zrt. végzi. A közlekedők az aktuális korlátozásokról az Útinform weboldalán és a közútkezelő Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.