Akcióban a rendőrség

Útlezárás bizonyítási kísérletek miatt

Bizonyítási kísérletek miatt csütörtök éjszaka Nagykanizsán, hétfő éjjel pedig a 74-es úton, Hahótnál lesz teljes útlezárás.

2014.06.25 08:16MTI

Nagykanizsán csütörtökön 22 és 23 óra között zárják le a Balatoni utat, a forgalomkorlátozás ideje alatt a Rózsa utcán vagy a 7-es út elkerülő szakaszán közlekedhetnek a járművek.

Hahóton hétfőn 22 és 23 óra között a 74-es utat zárják le bizonyítási kísérlet miatt. A forgalomkorlátozás ideje alatt a járművek a településen keresztül vezető régi úton kerülhetnek - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.