Felújítások miatt

Buszokká alakulnak át a vonatok több vasútvonalon

Felújítások miatt csaknem három héten át változásokra kell készülni a pécsi, a kaposvári és az esztergomi vasútvonalon, hétfőtől egyes szakaszokon autóbuszok viszik az utasokat.

2014.06.23 09:10MTI

A Mávinform közleménye szerint Sárbogárd és Dombóvár között július 12-ig pályafelújítást végeznek. Emiatt a vonatok menetrendje módosul, Sárbogárd és Dombóvár között pedig vonatpótló autóbuszokra kell átszállniuk az utasoknak. A Pécs-Fonyód, illetve Tapolca állomást érintő vonatok helyett Dombóvár és Kaposvár között ugyancsak vonatpótló autóbuszok közlekednek, amelyek Dombóvár alsó állomást nem érintik. Ez idő alatt a Somogy és a Rippl-Rónai InterCity vonatok helyett Sárbogárd és Kaposvár között autóbuszokkal lehet utazni.

Az esztergomi vonalon Piliscsaba helyett Pilisvörösvárig közlekednek a vonatok. Pilisvörösvár és a budapesti Árpád hídi Volán pályaudvar között vonatpótló buszokkal lehet közlekedni: nyáron csak az E-S jelűek közlekednek, a Z jelűek nem - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.