3-as

Két hétvégén is pótlóbusz jár a metró helyett

Újpest-Központ és az Árpád híd között.

2014.04.23 14:53MTI

A következő két hétvégén péntek este 8 órától a vasárnapi üzemzárásig pótlóbuszok közlekednek a 3-as metró helyett Újpest-Központ és az Árpád híd között.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdai, MTI-hez eljuttatott közlése szerint a pótlásra vágányfelújítás miatt van szükség. A pótlóbuszok az István út-Árpád út-Váci út-Róbert Károly körút útvonalon haladnak.

A pótlás ideje alatt a 14-es villamosok három kocsival közlekednek, a 15-ös, a 30-as, a 30A és a 230-as, a 32-es, valamint a 120-as busz újpesti, illetve árpád hídi megállóit áthelyezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.