Pályahiba

Egyórás vágányzár Kisújszállásnál

Pályahiba miatt a MÁV egyórás vágányzárat rendelt el a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza vasútvonal egy szakaszán vasárnap, emiatt Kisújszállás és Karcag között leállt a vonatközlekedés.

2014.06.08 18:46MTI
freedigitalphotos.net/samurai

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: amint a szakemberek végeznek a munkával, ismét megindulhat a vonatközlekedés. Az esti vonatok a tervek szerint már zavartalanul közlekedhetnek majd, addig 20-30 perces késésekre kell számítani a vonalon - tette hozzá.

A MÁV vonatinformációs térképe szerint kora este négy járat késett a pályazár miatt: a Nyíregyházáról Budapestre közlekedő Rózsa IC 31, a Budapestről Záhonyba tartó sebesvonat 27, a Záhonyból Budapestre tartó sebesvonat 21, a Miskolc-Tiszai pályaudvarra közlekedő Takta IC szintén 21 percet késik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.