Német-túraautó-bajnokság

BMW-s győzelem a Hungaroringen

Marco Wittmann, a BMW élről induló német pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) vasárnapi, magyarországi futamát a Hungaroringen.

2014.06.01 15:29MTI
Forrás: YouTube

A második helyen az Audival versenyző spanyol Miguel Molina, a harmadikon pedig a szintén BMW-s kanadai Bruno Spengler végzett.

A magyarországi volt a harmadik futama az idei, tíz versenyből álló DTM-sorozatnak, amelyben Wittmann mogyoródi sikerével összetettben is átvette a vezetést. A német túraautó-bajnokság 26 év szünet után tért vissza a Hungaroringre.

A legnagyobb német autógyárak közül ebben az évben az Audi, a Mercedes-Benz és a BMW képviselteti magát a sorozatban, amelyben kilenc csapat 23 pilótája szerepel.

MTI/Marjai János


MTI/Marjai János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.