De már újra jár

Füstölt a 4-es metró

Nem sokkal vasárnap dél előtt füstöt észleltek a Szent Gellért téri állomáson, ezért a szerelvények egy ideig nem közlekedtek a Kelenföldi és a Keleti pályaudvar között.

2014.06.01 12:37MTI

Újra jár a 4-es metró a teljes vonalán - közölte a BKK fődiszpécsere.

Nem sokkal vasárnap dél előtt füstöt észleltek a Szent Gellért téri állomáson, ezért a szerelvények egy ideig nem közlekedtek a Kelenföldi és a Keleti pályaudvar között. Az utasok ebben az időszakban pótlóbuszokon utazhattak.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, a Szent Gellért téri állomáson az egyik mozgólépcső alól füst gomolygott, ezért ürítették ki biztonsági okok miatt az állomást.

A füst miatt senkit nem kellett ellátni - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.