Kigyulladt a vonat Tunyogmatolcsnál

Úgy füstölt, mintha gőzmozdony lenne

A lerobbant szerelvény a 491-es utat teljes szélességében lezárja, a rendőrség ezért elterelte a forgalmat.

2014.03.27 19:36Havariapress

Elektromos tűz keletkezett egy személyvonat mozdonyában a Fehérgyarmat és Kocsord közötti vasútszakaszon. A vonat a tunyogmatolcsi átjáróban robbant le, egy közutat is megbénítva.

Csütörtökön késő délután robbant le egy négy vagonból álló személyvonat Tunyogmatolcsnál. A mozdony vezetékrendszere izzott, majd gyulladt meg. A tűzeset során senki nem sérült meg.

A helyszínre egy másik mozdonyt kellett küldeni, hogy a vonatszerelvényt továbbítsák Debrecenen át Füzesabonyba. Az eset miatt ott vesztegel egy másik, Füzesabony felől Fehérgyarmatra tartó személyvonat is.

A lerobbant szerelvény a 491-es utat teljes szélességében lezárja, a rendőrség ezért elterelte a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.