Open Road Fest

Nyerj egy Harley-Davidson-t!

Az idei, június 4. és 8. között már 15. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen a számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik kilátogatnak a rendezvényre.

2014.05.10 08:18ma.hu

A hazai fesztiválok történetének legértékesebb nyereményét viheti haza az, aki regisztrál itt, és részt vesz június 4. és 8. között a 15. Harley-Davidson Open Road Fest-en!

Minden fesztiválozó belépésre jogosító karszalagját chippel látják el, amelyet aktiválva könnyen és egyszerűen, a karszalag odaérintésével posztolhat a Facebookon és nem utolsó sorban megnyerheti az Iron 883-as Harley-Davidson motorkerékpárt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.