BULI!!!

Harley-Davidson Open Road Fest - bővül a lista

Ezúttal ír kocsmazene, hardcore hip-hop, rockabilly...

2014.04.16 08:41ma.hu

Még körülbelül két hónap és indul az Open Road, a szervezés várakozással telve folyamatosan zajlik. Addig is bemutatjuk nektek a fesztivál 4 újabb fellépőjét: ízelítőt ad igazi pergős ír kocsmazenéből a Paddy & The Rats, hard core hip-hop bulira invitál Gaxsta Zolee és a Kartel, valamint találkozhattok két fergeteges bandával, akik örül rockabillyt játszanak majd: fellép a The Silver Shine és a Magic Cats Rockabilly Trio!

Ne feledjétek persze az eddig beharangozott többi fellépőt sem: Aurora, Balkán Fanatik, Kiss Forever Band, Ossian, Deák Bill Gyula, Zorall, AB/CD, Blues Company, EDDA, Hooligans, Tóth Gabi, Üzletembers…

Jegyvásárlás pedig itt, a tavalyi áron! >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.