Fa dőlt a vezetékre, sínekre

Viharkár miatt nem járnak a vonatok Nagykanizsa és Zalakomár között

Viharkár miatt szünetel a vasúti közlekedés a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon Nagykanizsa és Zalakomár között.

2014.05.04 14:10MTI
freedigitalphotos.net/samurai

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta, hogy vasárnap délben Nagykanizsa és Zalakomár között az átvonuló vihar rádöntött egy fát a sínre, illetve a felsővezetékre. A kigyulladó fa utóbbit el is szakította.

Ebben a helyzetben Nagykanizsa és Zalakomár között dízelmozdonnyal vontatják majd a szerelvényeket, ezért az erre közlekedő vonatok 30-50 percet késnek.

A MÁV szakemberei azonnal megkezdték a megrongálódott tartószerkezetek és a szétszakadt felsővezeték helyreállítását. A hibát várhatóan délután négyre hárítják el - közölte a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.