Jó félórás késések

A sínekre dőlt egy fa Újpest és Fót között

A vasúti sínekre dől egy fa vasárnap késő délután Rákospalota-Újpest és Fót között, a Budapest-Nyugati pályaudvarról Vácrátót érintésével Vácra tartó személyvonat ezért késik fél órát, bár a fát már eltávolították.

2014.03.16 19:17MTI
freedigitalphotos.net

A Mávinform tájékoztatása szerint a kimlei és az öttevényi állomás biztosítóberendezésének helyreállításán kora este még dolgoztak a vasút szakemberei. Öttevény és Győr között sincs még feszültség a vágányok fölötti felsővezetékben.

A műszaki zavarok miatt a Rajka - Győr viszonylatú vonat már egy órát késik, a Münchenből Budapest-Keleti pályaudvarra tartó RailJet 65-ös járata egyelőre várakozik - írják. Továbbra is 30-50 perces késéseket okoznak a műszaki problémák a Budapest - Győr - Hegyeshalom vasútvonalon közlekedő vonatoknál - tájékoztattak a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.