Mosonmagyaróvár és Lébény között

Tréler, kisbusz és kamion ütközött - egy halott az M1-esen

Teljes szélességében lezárták az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalát Mosonmagyaróvár és Lébény között a korábban ott történt baleset miatt.

2013.11.05 22:02MTI

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: az érintett szakasz forgalmát az 1-es főútra terelik a helyszínelés idejére.

Nem sokkal korábban a katasztrófavédelem Győr-Moson-Sopron megyei szóvivője azt közölte az MTI-vel: egy ember meghalt, amikor egy tréler, egy kisbusz és egy kamion ütközött össze a 155-ös kilométernél. Az első jelentések szerint három ember beszorult a roncsokba, ám később kiderült, hogy hét sérültet vittek kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.