Árokba borult

Kamionbaleset Debrecennél: meghalt az egyik sérült

Debrecen külterületén, a 4-es főutat Hajdúszováttal összekötő alsóbbrendű úton egy fát szállító kamion borult az árokba.

2013.11.05 09:46MTI

A helyszínen meghalt a Debrecen közelében kedd reggel történt kamionbaleset egyik sérültje - mondta Plásztán-Kopcsa Kamilla, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Plásztán-Kopcsa Kamilla közlése szerint az árokba borult jármű másik sérültjét kórházba szállították.

Debrecen külterületén, a 4-es főutat Hajdúszováttal összekötő alsóbbrendű úton egy fát szállító kamion borult az árokba. A hajdúszováti szakaszon haladó kamion egy fának is nekicsapódott. A vezetőfülkébe beszorult két embert a tűzoltóknak kellett kivágniuk.

A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útzár mellett zajlik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.