Bulgáriába indult a fiatalember

Forgalommal szemben rollerezett az M5-ösön

Elvitték a buszmegállóba a rendőrök azt a bolgár fiatalembert, aki hazájába tartva eltévedt, és a forgalommal szembe rollerezett szerda este, az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében.

2013.09.26 08:49Havariapress

Szerdán este érkezett a bejelentés a Bács-Kiskun megyei rendőrségre, hogy egy fiatal férfi a forgalommal szemben rollerezik az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében, a leállósávban. A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, a férfi azonban már az árok szélén üldögélt.

A járőrök igazoltatták a fiatalembert, akiről kiderült, hogy bolgár állampolgár, és hazájába akart eljutni, de eltévedt. A rendőrök figyelmeztették a férfit, majd autójukkal elvitték a legközelebbi buszmegállóhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.