Biztosítóhiba, gázolás

Egyaránt késnek a szombathelyi és a miskolci vonatok

Nem sokkal fél 6 előtt Rákos és Pécel között gázolt el egy ismeretlen embert a vonat.

2013.08.26 07:19MTI

Ajka és Devecser között a hajnali órákban elromlott a biztosítóberendezés, ezért késések várhatóak a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vasútvonalon - közölte a Mávinform.

A vonatok a biztonsági előírások betartásával tudnak közlekedni. Az erre közlekedő vonatok utasai 25-30 perc késésre kell, hogy számítsanak a reggeli órákban.

A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a hiba elhárítását, a berendezés megjavítását 8 óra körülre ígérik.

Gázolás miatt a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon is nagyjából fél órás késésekre kell készülniük az utasoknak.

Nem sokkal fél 6 előtt Rákos és Pécel között gázolt el egy ismeretlen embert a vonat. A rendőrségi helyszínelés idejére az egyik vágányt ki kellett zárni a forgalomból. A másik vágányon a vonatok csak váltakozó irányban és a biztonsági előírások betartásával tudnak közlekedni.

Emiatt ezen a reggeli órákban 20-30 perces késések várhatók. A menetrend szerinti közlekedés a délelőtti órákra állhat helyre - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.