Tatánál, nagy a torlódás

Már megint mindkét irányban lezárták az M1-est - KÉPEK!

Mindkét irányban teljesen lezárták az M1-es autópályát Tatánál, mert takarítják a péntek délután történt baleset helyszínét a Győr felé vezető oldalon, a forgalmat az 1-es útra terelték. A főváros felé 15 kilométeres a torlódás.

Nézze meg a baleset képeit! >>> képgaléria

2013.08.09 20:53MTI
Kattintson a képre! >>>

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a Győr felé vezető oldal forgalmát Bicskénél és Tatabánya-Újvárosnál az 1-es főútra terelik, a Budapest felé vezető oldalt továbbra sem lehet használni Tata és Tatabánya között, mert még tart a műszaki mentés. A főváros felé tartókat Nagyszentjánosnál, Ácsnál, Komáromnál és Tatánál az alsóbbrendű utakra terelik, a gépjárművek Tatabánya-Újvárosnál térhetnek vissza az autópályára.

Az Útinform tájékoztatása szerint a főváros felé több mint 15 kilométeres a torlódás.

A sztrádán délután három óra után egy Győr felé haladó kamion átszakította a két pályát elválasztó szalagkorlátot, áttért a Budapest felé vezető pályatestre, majd fejtetőre állt. A járműbe belerohant egy Budapest felé haladó kisebb tehergépkocsi, majd egy másik, amely ezt követően az árokba hajtott. A balesetben hárman sérültek meg, a teherautók vezetői. Mindhárom tehergépkocsi vezetőjét kórházba szállították.

Stolczenberger Klára megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a szalagkorlátot átszakító teherautó vasanyagot szállított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.