Forma-1

Magyar Nagydíj: Ecclestone is aláírásokat osztogatott

A XXVIII. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzése után a nézők közé ment aláírásokat osztani a sorozat kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone, mégpedig három világbajnok, a címvédő Sebastian Vettel, valamint Fernando Alonso és Lewis Hamilton társaságában.

2013.07.26 13:59MTI

A három pilóta és a brit üzletember kisbuszokkal gurult ki a célegyenesre fordító kanyarban elhelyezkedő tribünhöz, ahol mindannyian felsétáltak a szurkolók közé, és számos fényképet, posztert, emléktárgyat dedikáltak az ott helyet foglalóknak. 

Az összetettben most is élen álló német Vettel az első gyakorláson a leggyorsabb volt. A spanyol Alonso (Ferrari) a negyedik, a brit Hamilton (Mercedes) pedig a 13. helyen zárt. A program 14 órától a második szabadedzéssel folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.