Forma-1

A NAV is ellátogat a Magyar Nagydíjra

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) revizorai és pénzügyőrei idén is jelen lesznek a Formula-1 Magyar Nagydíjon, ahol fokozottan ellenőrzik a Hungaroring területét, környezetét.

2013.07.25 12:44Havariapress

A tavalyi évhez hasonlóan idén is jelen lesznek a NAV revizorai és pénzügyőrei a  Magyar Nagydíjon. A NAV munkatársai fokozottan ellenőrzik a Hungaroring területét és környezetét. 

A múlt évi tapasztalatok azt mutatják, hogy szükség van az ellenőrzésekre, mert a kereskedők fele ,,elfelejtett" nyugtát illetve számlát adni, kiemelkedően sok volt a bevételeit eltitkoló taxis, sokan pedig engedély és adószám nélkül árusítottak és nem jelentették be alkalmazottaikat. 

A pénzügyőrök a vendéglátóhelyeken számos esetben találtak igazolatlan eredetű jövedéki árut, valamint a kitelepült árusoknál a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamis márkajelzésű ruházati termékeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.