Biztonság

Magyar Nagydíj - Ideiglenes rendőrőrs Mogyoródon

Ideiglenes rendőrőrs működik és fogadja majd a bejelentéseket éjjel-nappal egészen hétfőig a Forma-1-es Magyar Nagydíj ideje alatt Mogyoródon.

2013.07.24 19:28MTI
MTI

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az őrs a 06-28-534-310-es telefonszámon vagy az ingyenes segélyhívókon érhető el. Arra kérik a Hungaroringre érkezőket, hogy mind az odafelé, mind a visszafelé vezető úton vegyék figyelembe a forgalmat irányító rendőrök utasításait a zavartalan haladás, illetve a balesetmentes közlekedés érdekében.

A várhatóan hatalmas gépkocsiforgalom miatt a Mogyoródon és környékén élők, valamint a térségen átutazók türelmét kérik. A Hungaroring megközelítésével kapcsolatos közlekedési információk, valamint a rendőri biztosításról szóló részletes hírek a police.hu-n olvashatók - mondta a szóvivő.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj programja pénteken 10.00 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, majd 14.00-kor a második, szombaton 11.00-kor pedig a harmadik gyakorlást rendezik meg. Az időmérő edzés szombaton 14.00 órakor, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.