Baleset a 47-es főúton

A kisteherautó utasterébe zuhant az elgázolt motoros

Tolatás közben ütött el egy motorost egy kisteherautó a 47-es főúton, Hódmezővásárhelynél. A motorost, aki a jármű utasterébe zuhant, a mentők kórházba vitték.

2013.06.21 15:46Havariapress

Meglátta ismerősét egy kisteherautó sofőrje egy buszmegállóban pénteken délután, a 47-es főúton, Hódmezővásárhelynél, ezért tolatni kezdett. 

A manőver során elütött egy motorost, aki beesett a jármű utasterébe. A motor megsérült vezetőjét a mentők kórházba szállították.
 
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére a Hódmezővásárhely felé tartó két sávot lezárták, a forgalom a szervizúton haladhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.