M6

Furgon rohant a diákokat szállító kisbuszba

Diákokat szállító kisbusznak rohant egy furgon az M6-os autópálya iváncsai szakaszán. A balesetben csak a furgonos sérült meg.

2013.06.21 14:18MTI

Pénteken dél körül történt a baleset az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalán, a 47-es kilométernél. Egy Szabadszállásról Budapestre tartó, diákokat szállító kisbusz hátuljába rohant egy Peugeot furgon. Az ütközés után mindkét jármű a belső szalagkorlátnak csapódott. A buszon ülőknek nem esett baja, a furgon vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították.

A buszon utazó hét diákot és két felnőttet az autópálya iváncsai rendőrségi épületébe szállították, hogy ne a tűző napon várják meg az értük küldött mentesítő autóbuszt. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a belső és a külső sávot is lezárták, a forgalmat a leállósávon engedik el a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.