Egy ember súlyosan megsérült

A szalagkorlátot átszakítva felborult egy furgon az M3-ason

Egy ember súlyosan megsérült csütörtökön, amikor furgonja felborult az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyös közelében.

2013.01.10 09:36MTI

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Antal Erika közölte, furgon a szalagkorlátot átszakítva borult fel az autópályán a reggel 7 óra előtt. A sérültet fél óra alatt szabadították ki feszítővágóval a tűzoltók a járműből - fűzte hozzá.
   
A baleset miatt útzárat nem kellett elrendelni a pályán - mondta.
   
Arról is beszámolt, hogy a kivonuló tűzoltók útközben még egy árokba futott autót találtak a sztrádán. Itt szintén gondoskodtak az utasok kimentéséről.
   
A térségben intenzíven havazik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.