Az egyik autó a villamos sínjére csúszott

Baleset Budapesten a Nyugati térnél - két sérült

Két személyautó ütközött a VI. kerületi Teréz körúton a fővárosban péntek délután. Két embert kórházba szállítottak.

2013.05.17 16:33MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese, András Tamás elmondta, hogy az egyik sofőr feltehetően rosszul lett, ezért ment neki járművével a másik személyautónak.
   
Közlése szerint őt és az utasát szállították kórházba. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit - fűzte hozzá.
   
Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ sajtóügyeletese azt közölte: a baleset következtében az egyik autó a 4-es és 6-os villamos sínjére csúszott, a Margit híd felé vezető sínpárra. Ezért ebben az irányban az Oktogon és a Jászai Mari tér megállók között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.