Szomorú csütörtök

Képekkel: rövid időn belül két baleset a Hungária körúton

A helyszínről két embert szállítottak kórházba. A gyalogost, egy 49 éves nőt súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban vitték el a mentők. A motoros férfi ugyancsak súlyosan megsérült.

2013.05.16 21:42MTI
Fotó: MTI

Elgázolt egy gyalogost egy személyautó Budapesten a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében csütörtök este, majd tíz perccel később ugyanott motoros ütközött egy személygépkocsival - közölte a rendőrség az MTI-vel. Bartha László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt mondta, hogy az első információk szerint a gyalogos a piros jelzés ellenére kelt át a zebrán, amikor elgázolta az autó.

Fotó: MTI

Németh Cecíliának, az Országos Mentőszolgálat ügyeletesének tájékoztatása szerint a helyszínről két embert szállítottak kórházba. A gyalogost, egy 49 éves nőt súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban vitték el a mentők. A motoros férfi ugyancsak súlyosan megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.