302-en jöttek volna át a határon

Szomorú hétvége: kilencen haltak meg az utakon

Pénteken, szombaton és vasárnap a rendőrök összesen 175 sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek.

2013.05.13 08:49MTI

A hétvégén kilenc balesetben kilencen haltak meg az ország közútjain - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

Pénteken, szombaton és vasárnap a rendőrök összesen 175 sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek. A kilenc halálos kimenetelű baleseten kívül 60 baleset súlyos, 106 könnyű sérüléssel végződött.

Május második hétvégéjén a rendőrök összesen 737 embert fogtak el, közülük 423-at tetten értek, 124-et az ellenük érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá.

Az ország határainál 302 embert tiltott határátlépés miatt, öt embert közokirat-hamisítás miatt fogtak el a járőrök. Három esetben embercsempészés miatt indított büntetőeljárást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.