Tavalyi mintára

Közös faültetés a Hungaroringen

A tavalyi minta alapján az idén is közösen ültettek fákat a Hungaroring Sport Zrt. és a környező települések vezetői.

2013.05.10 18:31MTI

A tavalyi első lépést követően pénteken még tíz facsemete került a helyére Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Franka Tibor kerepesi és Babitz László mogyoródi polgármester jóvoltából. 

"A tavaly elindult és most tovább folytatott hagyományteremtő ültetéssel azt szeretnénk deklarálni, hogy számunkra mennyire fontos a települések és a Hungaroring jó kapcsolata. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pályahasznosításból származó zaj és egyéb környezetvédelmi károsításokat tudatosan enyhítsük" - jelentette ki Gyulay Zsolt. 

A közös fatelepítési akció annak az együttműködési megállapodásnak az eredménye, amelyet 2011-ben írt alá Mogyoród önkormányzata és a Hungaroring Sport Zrt. A szerződésben az a törekvés is rögzítve van, hogy környezetbarát erdőtelepítési program megvalósításával csökkentsék a versenypálya közelében élőket érő zajártalmakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.